ICONX St. Basil Cathedral

29,00

Bekijk

Artikelnummer: 501786800791 Categorie:

Metal Earth Saint Basil Cathedral Iconx Bouw je eigen Saint Basil Cathedral in metal sheets Maak zelf je eigen 3D Laser Cut Metallic Model.
De Iconx collectie van Fascinations wordt gemaakt van kleine onderdelen die met een laser in een dun metalen vel zijn voorgesneden. Modellen uit de Iconx collectie zijn groter dan de Metal Earth modellen.
En ze zijn verpakt in een schitterende cadeaudoos, met nog een pincet als extra tool . Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen!
Deze Saint Basil Cathedral bestaat uit 2 dunne metalen vel. Haal eerst alle voorgesneden onderdelen uit de metalen vellen, door te knippen, te plooien of te draaien. Vervolgens kan je beginnen puzzelen. Plooi de onderdelen in de juiste vorm; zet 2 stukjes aan elkaar door lipjes of pinnetjes door een gleufje te schuiven, door te plooien,… Je kan dit model volledig in elkaar zetten zonder lijm! Een fijne knip- en punttang is wel handig om te gebruiken! In de verpakking staan de handige instructies steeds stap voor stap uitgelegd.