Metal Earth Modelbouw 3D Gouden zeilschip driemaster Golden Hind – Metaal

27,95

Bekijk

Artikelnummer: 501471571680 Categorieën: ,

Met dit modelbouwpakket van lasergesneden metalen componenten kun je de Golden Hind nabouwen. Een prachtige ouderwetse galjoen met 3 masten! Destijds beroemd geworden omdat dit zeilschip onder leiding van kapitein Sir Francis Drake in de jaren 1577 tot 1580 in opdracht van Koningin Elizabeth I de wereld rondvoer. Hij was de eerste Engelsman die dit presteerde. Dit model is de gouden variant, we hebben ook een zilveren variant in ons assortiment.
Druk de onderdelen uit het pakket en zet je zeilschip in elkaar zonder lijm. Een pincet of een punttang is een handig stukje gereedschap bij het maken van het schip. Wanneer je per ongeluk onderdelen onjuist aan elkaar hebt gezet kun je deze weer eenvoudig verwijderen met behulp van een paar clippers of een pincet.
Een bouwhandleiding is bijgevoegd. Kijk ook naar het filmpje om een beter beeld van het bouwen en het resultaat te krijgen. Let op de verbazingwekkend waarheidsgetrouwe details.
Dit artikel wordt als brievenbuspost verzonden. Bij uw bestelling krijgt u € 3,- retour van ons. Ook wanneer u meerdere bouwpakketten in deze serie tegelijk koopt is dat van toepassing. Door de zeer compacte verpakking kunnen we een flink aantal tegelijk in één brievenbuszending toesturen.