Revell Sd.Kfz. 7/2 1:72 Montagekit Gepantserd gevechtsvoertuig

28,19

Bekijk

Artikelnummer: 501424202419 Categorie:

Met de druk van de geallieerden in de nek, werden er gedurende WWII meer en meer gemotoriseerde kanonnen in gezet.
De SD.KFZ. 7/2 werd als artillerietrekker gebruikt voor de zwaardere wapens. Revell heeft het model voorzien van authentieke decals en originele details.
Eigenschappen model:
– Revell 3207
– SD.KFZ. 7/2
– Fijn oppervlak
– Munitietrailer: (Sd.Ah. 52)
– Gedetailleerd interieur
Schaal : 1/72
Schaal 1/72 is ideaal voor vliegtuigmodellen, militaire modelbouw en figuren. Dit betekent dat het model 72 maal kleiner is dan het levensechte voorwerp. Bijvoorbeeld, een vliegtuigmodel op schaal 1/72 zal 20 cm lang zijn als het voorwerp in het echt 14,4 m is (of 1440 cm). Figuren op schaal 1/72 zijn ongeveer 2,5 cm hoog.
Soort product : Militaire voertuigmodellen
Om een plastic militair voertuigmodel te maken, heeft u weinig materiaal nodig: een snijmes of een snijtang en modelbouwlijm. U kunt het ook verven met een penseel en modelbouwverf (acryl of email, zoals u wenst). Het model bestaat uit verschillende onderdelen die losgesneden en geassembleerd moeten worden. Afhankelijk van het aantal onderdelen, zal de montagetijd langer of korter zijn. Een handleiding is terug te vinden in de verpakking.
Verf en lijm : Apart aan te schaffen
Gereedschappen, verf en lijm worden niet meegeleverd. U kunt onze selectie bekijken op benodigde lijmen en verven of het totale aanbod.
Voor meer informatie over de formaten en de schalen hier
Over Revell : De actuele leider in plastic schaalmodellen. Revell biedt een compleet assortiment aan pantservoertuigen, vliegtuigen, figuren, boten, etc.