Ugears Houten Modelbouw – Mechanische Tanker

89,95

Bekijk

Artikelnummer: 501099767522 Categorie:

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw. Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet.
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica.
De modellen zijn gemaakt van hoogkwalitatief, milieuvriendelijk multiplex gemaakt en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen. De onderdelen zijn eenvoudig uit de vorm te drukken en de handleiding bij elk model is zo uitgebreid dat ook een onervaren modelbouwer het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet.
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie.
De Mechanische Tanker
De Mechanische Tanker is gebaseerd op de UGM-11 Truck en heeft een uniek openingsmechanisme.
De tanker rijdt, draait, stuurt en accelereert net als een echte tanker. De viercilindermotor wordt aangedreven door een krukas via het tandwiel-systeem en aangedreven door het opwinden van de 18 elastieken aan de bovenkant van de tanker. De tanker heeft een hendel aan de zijkant om de versnelling in achteruit, vooruit of neutraal stand te zetten. Het open ontwerp maakt het mogelijk om de complexe werking van de Truck volledig te bewonderen. Zo kun je bijvoorbeeld de vier cilinders daadwerkelijk in werking zien onder de motorkap in de neutraal stand. Het stuur heeft een echt werkende stuurkolom en is verbonden aan de wielophanging.
In de Tanker past precies een blikje met een inhoud van 0.33L. Zodra je aan de knop bovenop de tanker draait, vouwen de twee zijkanten van de tanker opzij en de achterkant naar beneden zodat je het blikje drinken kunt pakken.
De Mechanische Tanker is een ware uitdaging voor de liefhebber, maar het resultaat is dan ook een absoluut opzienbarend meesterwerk.
Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:24
– 12 platen met 594 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Meerdere modellen verkrijgbaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding in NL en vele andere talen
Product informatie
– Product: Ugears Houten Modelbouw – Mechanische Tanker
– Materiaal: Multiplex berkenhout
– Afmetingen: H 18 x L 33 x B 12.5 cm
– Verpakking: Luxe Cadeau verpakking
– Afmetingen verpakking: L 37.5 x B 17 x D 5.7 cm
– Gewicht verpakking: 2009 gram
– Merk: Ugears