Ugears Houten Modelbouw – Spoorwegovergang

42,95

Bekijk

Artikelnummer: 500645704091 Categorie:

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw. Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet.
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen. Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet.
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie.
Spoorwegovergang met Rails (4m)
Bij een trein hoort een spoor met spoorwegovergang. De Ugears Spoorwegovergang met Rails is een prachtige set die past bij de Locomotief met Tender en het Trein Station. De set wordt geleverd met maar liefst 4 meter spoor en een spoorwegovergang met stopborden en slagbomen die met een hendel zijn te bedienen.
Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:32
– 4 platen met 200 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Meerdere modellen verkrijgbaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding in NL en vele andere talen
Product informatie
– Product: Houten Modelbouw – Spoorwegovergang met Rails (4m)
– Materiaal: multiplex berkenhout
– Afmetingen: L 407 x B 12 x H 22,5 cm
– Verpakking: Luxe Gift box
– Afmetingen verpakking: L 37,5 x B 17 x D 3,5 cm
– Gewicht verpakking: 711 gram
– Merk: Ugears