Ugears Houten Modelbouw – Timer

44,95

Bekijk

Artikelnummer: 500453576225 Categorie:

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!
De Timer
De Timer van Ugears is een schitterend mechanisch uurwerk! Zet het mechanisme in werking door aan het tandwiel te draaien aan de linker kant van de timer. Daarna kun je de wijzer op de gewenste tijd instellen tussen 1 en 20 minuten. Zodra de tijd voorbij is hoor je een tikkend geluid dat aangeeft dat de tijd voor bij is! Ook dit model van Ugears maakt gebruik van de bekende elastiekjes, die het mechanisme in werking zet, zodat de roller pendulum bovenop de klok gaat bewegen. Bovendien heeft het model een amplitude aanpassing systeem zodat de timer de tijd correct weergeeft.
De Timer is een prachtig item voor in elke woonkamer of op kantoor!
De Timer van Ugears garandeert urenlang plezier: fantastisch om in elkaar te zetten, fascinerend om keer op keer te laten timen en eindeloos om naar te kijken!
– Product: Timer
– Materiaal: multiplex berkenhout
– Afmetingen Timer: H 25,6 x L 17,3 x B 8 cm
– Afmetingen verpakking: L 37,5 x B 17 x D 3 cm
– Gewicht verpakking: 660 gram
– Verpakking: Luxe Gift box
– Merk: Ugears
– Verkrijgbaar in deze serie: Card Box, Dynamometer, Trailer, Motor, Tractor, Theater, Tram, Timer, Combine en de Kluis!
Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:1
– 4 platen met 107 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding