Ugears Houten Modelbouw – Trailer

24,95

Bekijk

Artikelnummer: 500453576221 Categorie:

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!
De Trailer
Op een boerderij kan een aanhangwagen niet ontbreken, daarom hoort deze Trailer van Ugears bij de Tractor. De trailer kan eenvoudig worden aangehaakt aan de tractor en door de hendel over te halen, kiept de trailer naar de zijkant. Bovendien is de trailer uitgerust met alles wat nodig is op de boerderij, zoals een hooivork, schop, emmer met schroeven onder aan de wagen en een echte bezem! De trailer is een prachtig item, die de Tractor helemaal compleet maakt.
De Trailer van Ugears garandeert urenlang plezier: fantastisch om in elkaar te zetten en fascinerend om keer op keer te gebruiken met de Tractor van Ugears!
– Product: Trailer
– Materiaal: multiplex berkenhout
– Afmetingen Trailer: H 9,6 x L 20,9 x B 10,1 cm
– Afmetingen verpakking: L 37,5 x B 13,7 x D 3 cm
– Gewicht verpakking: 366 gram
– Verpakking: Luxe Gift box
– Merk: Ugears
– Verkrijgbaar in deze serie: Card Box, Dynamometer, Trailer, Motor, Tractor, Theater, Tram, Timer, Combine en de Kluis!
Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:15
– 2 platen met 68 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding