Ugears- Houten modelbouw – Truck uitbreidingen

74,95

Bekijk

Artikelnummer: 501704860177 Categorie:

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw. Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet.
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen. Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet.
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie.
Uitbreiding Set voor Truck UGM-11
Met de Set Uitbreiding voor de Truck UGM-11 kun je drie verschillende modellen maken, de Tanker, de Brandweer Ladder en de Trailer Chassis. Hiermee maak je van de UGM11 Truck eenvoudig een Tanker of Brandweer Auto met ladder met een aparte Trailer Chassis.
In de Tanker past precies een blikje met een inhoud van 0,33L. Zodra je aan de knop bovenop de tanker draait, vouwen de twee zijkanten van de tanker opzij en de achterkant naar beneden zodat je het blikje drinken kunt pakken.
De verlengbare 3-sectie Brandweer Ladder heeft verschillende mogelijkheden. Het platform is draaibaar naar links en rechts en de 3 secties van de ladder zijn geheel uitschuifbaar tot een maximum lengte van 70 cm. Aan het einde van de ladder is een haak bevestigd zodat de ladder ook als kraan kan fungeren. Een kleine ladder aan de achterkant helpt brandweermannen snel de ladder op te klimmen.
De Trailer Chassis is uitgerust met realistische vering en heeft een apart rekje om de trailer op te laten rusten.
Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:24
– 8 platen met 322 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Meerdere modellen verkrijgbaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding in NL en vele andere talen
Product informatie
– Product: Houten Modelbouw – Uitbreiding Set voor Truck UGM-11
– Materiaal: multiplex berkenhout
– Afmetingen Tanker: L 17 x B 11,5 x H 13,5 cm
– Afmetingen Brandweer ladder: L 36 x B 12 x H 17,5 cm
– Afmetingen Chassis: L 22,5 x B 11 x H 10,5 cm
– Verpakking: Luxe Gift box
– Afmetingen verpakking: L 37,5 x B 17 x D 3,5 cm
– Gewicht verpakking: 1092 gram
– Merk: Ugears