Ugears Modelbouw Hout Tram

44,95

Bekijk

Artikelnummer: 500453576260 Categorie:

De houten 3D modellen van Ugears zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!
De producten van Ugears zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!
De Tram
De Tram van Ugears is een zeer bijzonder model in de reeks van Ugears ontwerpen! De eerste trams werden getrokken door kabels en later kwamen de elektrische trams. De tram van Ugears is geïnspireerd door de vroegste modellen en straalt dan ook nostalgie en romantiek uit!
De tram wordt aangedreven door een elastiek aan de onderkant van de tram. Door aan het wiel bovenop de tram te draaien, windt het elastiek de tandwielen op en zodra je de schakelaar aan de bovenkant omzet, begint de tram op de rails te rijden. Maar zodra je de rails aan een kant omhoog zet, rijdt de tram ook vanzelf naar beneden door de zwaartekracht. En door de rails aan beide kanten omhoog te zetten, creëer je een prachtige brug!
Dit model van Ugears is prachtig afgewerkt met verschillende functies en details als een startschakelaar, een schakelaar om de richting aan te passen, een rem en een nooduitgang op het dak. Maar ook een geheime ruimte om kleine briefjes in te verstoppen voor de persoon aan de andere kant van de tafel!
De Tram van Ugears garandeert urenlang plezier: fantastisch om in elkaar te zetten, fascinerend om keer op keer te laten rijden en eindeloos om naar te kijken!
– Product: Tram
– Materiaal: multiplex berkenhout
– Afmetingen Tram: H 14 x L 16,5 x B 7,2 cm
– Gewicht Tram: 133 gram
– Afmetingen rails: H 5,5 x L 76,5 x B 7,2 cm
– Gewicht rails: 140 gram
– Afmetingen verpakking: L 37,5 x B 17 x D 3 cm
– Gewicht verpakking: 727 gram
– Verpakking: Luxe Gift box
– Merk: Ugears
– Verkrijgbaar in deze serie: Card Box, Dynamometer, Trailer, Motor, Tractor, Theater, Tram, Timer, Combine en de Kluis!
Kenmerken
– Geen lijm nodig
– Schaal: 1:32
– 4 platen met 154 onderdelen
– Aanbevolen leeftijd: 14+ jaar
– Inclusief: gedetailleerde handleiding