3D Modelbouw Kluis Treasure box

47,95

Bekijk

Artikelnummer: 500129524213 Categorie:

De houten 3D modellen van Robotime zijn uniek in de modelbouw! Zodra je de verpakking opent, komt een heerlijke geur van berkenhout je tegemoet en begint het plezier en uitdaging om het model in elkaar te zetten. Maar echt verbazingwekkend wordt het zodra je het model in werking ziet!
Elk model is een kunstwerk op zichzelf met een bijzondere werking door het gebruik van principes uit de mechanica. De modellen zijn gemaakt van berkenhout en technisch geweldig uitgedacht zodat er geen lijm aan te pas hoeft te komen! Bovendien is de handleiding bij elk model zo uitgebreid dat ook een onervaren hobbyist het model in elkaar kan zetten: de verschillende onderdelen zijn genummerd; met behulp van een afbeelding wordt aangeduid welke onderdelen het betreft; de stappen zijn helder en overzichtelijk en bij cruciale stappen wordt aangegeven waar op te letten. Bij elk model wordt gebruik gemaakt van meegeleverde tandenstokers (!) die als assen voor de tandwielen dienen en elk model heeft een eigen uniek hulpstukje voor afmetingen. En om de verschillende tandwielen soepel te laten draaien, wordt aangeraden gebruik te maken van kaarsvet!
De producten van robotime zijn een geweldig cadeau om te krijgen of om te geven, bovendien schitterend verpakt in een luxe cadeau verpakking met venster en elk product levert een opzienbarend meesterwerk als home decoratie!
De Treasure box
Het nieuwste model in de unieke serie van Robotime is de Treasure box! Zodra de kluis/ box in elkaar is gezet, is deze als een echte kluis te gebruiken met een old school 3 cijfercode slot. De code voor de kluis staat beschreven in de handleiding. De kluis is een waanzinnig cadeau, maar ook entertainment: leg je prijs in de kluis en laat vrienden de code proberen te kraken!
De Kluis van Robotime is het meest complexe model tot nu toe en is een waar meesterwerk en uitzonderlijke uitdaging om in elkaar te zetten. Ontgrendel de magie!