Robotime DIY Dollhouse Locus’s Woonkamer A040082 – incl gereedschap

49,95

Bekijk

Artikelnummer: 501835074363 Categorie:

Maak deze geweldige DIY Dollhouses nu zelf. Kies uit 4 verschillende thema’s en maak ze uiteindelijk allemaal! Om het al complete knutselpakket nog completer te maken zit er nu alle gereedschap bij die er normaal niet bij zit.
Ga direct van start met deze (ongeveer) 20 uur durende knutseluitdaging. Maak de dollhouse zelf, samen met vrienden of met de hele familie. Er is genoeg te doen! Ook heel geschikt om cadeau te doen aan knutselliefhebbers die van kleine onderdelen houden.
De dollhouses worden rond de 20 bij 16 cm groot en 18 cm hoog. De set bevat houten onderdelen, stof om dingen te bekleden, een LED lichtje zodat je ook in het donker van het resultaat kan genieten en alle accessoires die nodig zijn om de dollhouse te maken. Geleverd in doordrukplaten en in handige zakjes met cijfers die weergegeven worden in de handleiding.
Het gereedschapspakketje bestaat uit een liniaal, 2 silhouetscharen, hobbymesje, precisietang voor buigen en knippen, potlood, 2 clips om te klemmen en een schroevendraaier. In alle pakketten zit ook een fineliner, behalve in die van de bloemenkas, hier zit een naainaald bij. Let op!Geduld is wel nodig! Enige knutselervaring ook, aangezien het geen gemakkelijke opgave is deze sets in elkaar te zetten. De stap voor stap handleiding is in het Engels met afbeeldingen.